Tuesday, March 30, 2010

SyiSyi

syiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, im realyy222 miszz u dear......ermmmmm, da lme x gosip22.....rindu sesangat time kter 1st year dlu.......byk woo knangn bersama.......next sem ko da final year, aku trgedik gedik lg kat cn....lpas 2 ko nak grade, aku still kat cn lg....cpatnye masa berlalu......skang x de sape nak tlong urut2 kan bdan aku yg ksengelan slalu nie dlm blik, klau dulu ko la jd mngsa nak urutkn......anyway tanks syi, wlaupun ko kter x reti urut, ko still try kan.....bru blik kem nie, pham2 je la bdn aku mcm ne kan, sgala pelusuk nak sengal n lebam2, dens dpt bnde baru menggaru garu kaki n tgn, gatal kot, sgala bgai letak x ilang,...haish,,.....x de tmpat nak mngadu da skang, klau dlu 24 hour ko kne dgr pe yg aku merepek, skang mun plak yg gnti, 2 pun klau jmpe die......syi, klau dulu aku trlmbat nak siap g klass, ko msti tetiba iron kan baju aku, terharu sesangat...tanks so much syi, i hope u always remember me, wlaupun kter x byk mluangkan mase bersama.....ermmmm, klau dlu kter ber2 msti hang out bersama, tp skang da x lg, masing2 wat hal sndri.....nak sgt mcm dulu, tido sama2, mkn sama2, kuar sama2, belaja sama, gaduh mnje2.....huuuuuuuu.........syi, tanks again cause ko slalu igt aku n ape2 yg trjdi kat dri ko, ko msti bgtau aku, n x lupe juga, cause sgt memahami aku mcm mane.......reallyyy miszz u babe.....;p......

u still remember dat ;p





yg nie memng x bleh blah ek, x tiviti kter time 2....huhuu


igt lg x, time abc......huhuu, sdap x mee greng shaye....;p


ble nak g oversea same2 deh....;p


time muka ku brsih, skang?????noo.....................


aksi manje +gedik.......;p

syisyi, gud luck eh exam.....t pas nie ko LI, jgn lper cntact aku k.......

p/s: t ko kawin, aku nak jd pngapit ek...huhu;p

1 comment:

B.E.R.Y.S said...

iema..ada award untuk ko..jom singgah blog aku amek award..=)