Thursday, March 11, 2010

sApe 2????

11.00 p.m....."ima ko kat mne, jom wat law"...."ok, dtg la cn".....around 11.oop.m lbih wanie (my frens) pun dtg la ke blik ku dgn mbwa khazanah yg dperlukan utk siapkn asiment law......bncang2 + gossip2 + makan2 + on9 jap + wanie nak tdo jap = keja wat ckit, smpingan je lbih.....;pdens wanie pun blik la ke blik die around 1.00 lebih.....aku nie pun cbuk on9 time 2.....bye2 wanie...

cbuk2 duk on9 + wat keja ckit, just duk kat tmpat meja stdy(knon2 fokus la nie)....dlm kul 2.30 pg, tiba2....hati rasa lain k....rse mcm ade org bka pntu, tp x dgr.....spe plak nak dtg mlm2 buta nie kan, nak kte dak2 nie haram r nak dtg blik ku tgh mlm kan klau x pun msti msej dlu...ermmm, spe ye....dens aku pun toleh blakang, hve smbody buka pintu....tp x nmpak muka, just nmpak tgn die tgh pgang bongol pintu n separuh bdn je....aishhh, mcm laki nie....aku pun say "HOIT"....dens org 2, trus tutup pntu n say "sorry, slah blik"....wat d fish, suara laki kot, wat mse nie aku x pekak lg la kan...yg x bleh blah, bleh plak die kter slah blik...sgt x lojik k....dens aku pun call kwn2 yg berdkatan dgn blok....im so scared time 2...x tau nak wat pe, just call2 kwn2 n yg pnting time 2, tp x call parents tkut die rsau plak tgh mlm2 nie kan, agak shock gek r time 2, cause slama nie memng base tdo lmbat n g toilet slmber je pkul bper2, tp ble da jd mcm nie....ermmmm...msalahnye, lelaki n org.....x bleh trima k....nsib baik n Alhamdulillah x jadi ape2...may be, die nak curi brg kot.....x kan nak msuk blik girl lain plak, girl blok aku smuenya bleh dkatakan baik n alim2...bkan bleh je tp memng dieorng mcm 2.....
so, mlm 2 hazi pun amik aku dr blik n tdo blik die....huh, tanks so much 2 azie cause sgt amik berat tntng me, azie n aini tanks sgt2 k......x terkater utk korng....ermmmm, nie mrupakan 1 pngajaran 4 me cause memng slalu sgt lper nak kunci pintu, but from now da igt nak knci blik, x mcm mak nenek da n tanks pd one guy cause always remind me to lock d door...tanks so much dude;p...huh........

try imagine if, i sleep time 2....huh, tuhan jela yg tahu......Bersyukur sgt krana x de pape yg trjadi......tp x dnafikan, blok nie memng slalu laki pecah msuk...OMG, tuhan jela yg tau perasaan girl2 dlm blok nie k.....wat mse nie Alhamdulillah tiada ape2 yg buruk berlaku,....ermm, rupa-rupanye...memng tgh kecoh psal org laki pecah msuk blok perempuan kat kolej2 lain juga, cause nak curi brang.....ok, d cn mari kte sling mngingati k, jgn lupe knci pntu sntiasa n jge dri baik2...;p

SEMOGA MEREKA YANG MELAKUKAN PERBUATAN BURUK INI, AKAN MENERIMA AKIBATNYA.....;P

p/s: mnusia x pnah nmpak ksalahn dri sendri, klau org lain 2 nmpak je.....to my frens if ade yg trasa dgn ku, harap dimaafkan, kter nie hidup x lme, d akhirat la, kter kekal selamaya~~~~;p


6 comments:

.h.u.r.u.h.a.r.a. said...

wey..xkan la xde yg jge?cmne leh suke2 msuk..complaint la pe lg.. sib baik x jd pe2

iemahim said...

ermmm....kat cn byk sgt blok n dekat ngan rumah tumpangan, blkang blok aku je.....huh,
memng x bape safety r..;p

RyNa ZaR said...

biar btl imah ade org masuk????gle laa...kunci pintu tu laa..bahaye gle...kalo kak ina mmg x tido malam dh...bapak seramnyerrrrrrrrrr!

iemahim said...

ha...tau x pe....tp pham2 jela ima nie kan.....
klau da tdo cmne...huhhh;p

puja said...

weyh,,ok!!aku pon takot nk g toilet mlm2...

iemahim said...

huhuuu....tau x pe puja.....trkejut kot time 2,...x tau nak wat pe...ermmm..