Tuesday, March 30, 2010

SyiSyi

syiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, im realyy222 miszz u dear......ermmmmm, da lme x gosip22.....rindu sesangat time kter 1st year dlu.......byk woo knangn bersama.......next sem ko da final year, aku trgedik gedik lg kat cn....lpas 2 ko nak grade, aku still kat cn lg....cpatnye masa berlalu......skang x de sape nak tlong urut2 kan bdan aku yg ksengelan slalu nie dlm blik, klau dulu ko la jd mngsa nak urutkn......anyway tanks syi, wlaupun ko kter x reti urut, ko still try kan.....bru blik kem nie, pham2 je la bdn aku mcm ne kan, sgala pelusuk nak sengal n lebam2, dens dpt bnde baru menggaru garu kaki n tgn, gatal kot, sgala bgai letak x ilang,...haish,,.....x de tmpat nak mngadu da skang, klau dlu 24 hour ko kne dgr pe yg aku merepek, skang mun plak yg gnti, 2 pun klau jmpe die......syi, klau dulu aku trlmbat nak siap g klass, ko msti tetiba iron kan baju aku, terharu sesangat...tanks so much syi, i hope u always remember me, wlaupun kter x byk mluangkan mase bersama.....ermmmm, klau dlu kter ber2 msti hang out bersama, tp skang da x lg, masing2 wat hal sndri.....nak sgt mcm dulu, tido sama2, mkn sama2, kuar sama2, belaja sama, gaduh mnje2.....huuuuuuuu.........syi, tanks again cause ko slalu igt aku n ape2 yg trjdi kat dri ko, ko msti bgtau aku, n x lupe juga, cause sgt memahami aku mcm mane.......reallyyy miszz u babe.....;p......

u still remember dat ;p





yg nie memng x bleh blah ek, x tiviti kter time 2....huhuu


igt lg x, time abc......huhuu, sdap x mee greng shaye....;p


ble nak g oversea same2 deh....;p


time muka ku brsih, skang?????noo.....................


aksi manje +gedik.......;p

syisyi, gud luck eh exam.....t pas nie ko LI, jgn lper cntact aku k.......

p/s: t ko kawin, aku nak jd pngapit ek...huhu;p

memory last week.....;p

sila lihat post yg sblum nie....ermm...da tngok???ok...mari truskan post nie ya.........., tpi sblum 2, nak wat pngumumn............last week mlas nak update n on9, sbb.......ade xtiviti terbaru, tgok movie.......movie dlm blik sorng2 je....ermmm, 2 jela yg trmampu....huhuhu;p......bside dat, stiap mlm meeting utk kem kolej, my post mnjadi bhg marketing, tp x gerak pun keja...sbb smuanya da ada, just name je....tanks mun, die tau kwn die nie trlbih rjin....huhuu;p.......meting slalu abis dlm 2 @ 3 pg, meting skjap je, tpi meting 'ntah' yg lbih2.....n my step mother yg kat cn asik bising2 slalu meting je n lmbat abis.......dens busy skit nak wat asaiment...hohohohoho.....;p

want to c my x tiviti terkini......taraaa~~~~~~

boys be4 flowers.....;p
ok la, cter nie...ala2 triangle luv.....ermmm, tpi cter nie biarla usia time nak brcinta 20 thn ke ats kan, nie x, dak2 kcik sbuk nak mngatal...haish..blaja dlu ek....;p...huhu...



nie plakon pling digemari~~~sunbae Ji Hoo.....cute mute 4 me r....n nice kot....so caring, wlaupun die x dpt gurls 2, but he fighting to get dis gurl k, x penah give up n x bpe ego......;p, dens, wlaupun kaya, ske mrendah diri n always help people.....oh, my Ji Hoo~~~~~~;p......



ermmm.....yg nie plak......oh my>>>......hehehehe.....we celebrate besday boy k, simple je, nie je yg trmampu (ayat gedik)...hehehe....hope, he like it....;p..just 3 slice secret recipe + my puding....
time 2 igt nak wat suprise...but........x jadi....plan lari suda....ermmm.....;(...
ape2 pun, we all enjoy...tanks mun, wanie n caiz......t, time my besday n kek baskin robin eh...hehehh;p



c my puding, tp bkn mlm 2 nye.....nie pic puding yg sblom2 nie pnah wat....but, my hand yg wat k, sedap x???....huhuu;p...nak wat sbrang tmpahn sile email...wawaa;p



ermmm, klass2..stiap ari ade class....mari comparekan, buku nota ima n wani nye...huhuu...
time klass finance memng sgt blur + mngantukzzzzzz..................slalu dtg pling awal (sebaliknye)...
x tau la, bpe ribu syaitan skliling bdn time 2..huh, ima2 ape la mau jdi kan.....hayayaaya;p

yg nie buku wani, byk tulis2 kan....;p


yg nie plak buku org rajin...huhuhu..
utk ilangkn ngatuk mari main bnde nie..huhuuh..;p


ermm, da nak exam meh, asaiment pun mlmbak2 lg...study pun tarak lg + main2 je....haish.....
engsel pntu pun x abis psang lg, 2 la..ade org nak psangkn, brlgak teror, pdahal.......bru 2 paku ketuk da rest...huhu...;p...t smbung blik.....

p/s: takziah diucapkan kepada zarina zahar....a.k.a, my cuzie ...di atas kematian kesayanganya yg teramat sangat,.......................iaini rabbit nye.....takziah ya...sob3.......pluffy;p, i hope u always remember me ....huhhhu;p

Sunday, March 21, 2010

nak wish cara lain bley???.....;p

ok...nak wish nie.........................., x nak msej2 or gne face book, but gne my blogg k...tharu x...(sile tharu skang)..huhuu;p


* HAPPY BIRTHDAY HARUSS***........;P




epi besday yg ke 22 +2.......huhu, semoga panjang umur n murah rezeki, good luck,......do d best in u life, smoga dpt harungi cbaran n dugaan di dunia nie dgn tenang dan kuat, blom lg di akhirat kan....
segala pengalamn n peristiwa manis atau pahit yg dilalui sepnjang idup smpai skang dpat mematangkan diri n dpt mengajar untuk masa akn dtang, watever pepople say about u, u most strong k,....waaa, skjap jekan kiter da mkin bsar, pertama kena bersyukur pada yang Esa n ucap kat parents sbb die yg mbsarkan kter,........di hrap umur yg smkin matang dan mningkat nie, dpt mbuat keputusan yg berkesan.....chayo"2.....go2...huhuu;p...last but not list, i will support wat u do...hehehehe;p,

p/s : lpas nie mtang skit ek awak;p

uuuu......bile time aku nie.......hikhik(gelak gedik)

ermm.....mcm base, ble ari base mlas mau update lo, knon2 bz class...padahl wat taik mter yg lbih kot...huhuhuu..k2, kter truskan cter mnggu nie...erm, ari senin untill friday x de pe yg best...g klass blik klass, tp yg agak angin mnggu nie mrupkan time nak dfter short sem..perhh........sbar gegile kot, bru je bka smp da pnuh, dens g jmpe lectr naik trun pjabat, x pasti lg hasinye cmne, cause just dpt dftar manual je....ermmm.....nak jerit kuat2 bley, sgt leceh k,....kteorng da ikut planing subjek yg dia bg, tp...eiiiiiiiiiiiiiii, ape msalah lg, bler kteorng nak grade cam nie, da plak kos aku nie 4 thn, x mau le sambung lame2 kan...x kwin t...hik22.......bkn pe, nak keja gek kan, nak smbung master plak kan...ermmmm........germanye sayaaaaa...................hayayayaay...

tue msalah dlm mnggu nie, ermm...tp saya sronok dis week, my family dtg cn..say horayyy....hhohoh....family dtg ari kamis cause my cuzie mau tunang......dens aku pun x sbar2 la nak mgedik kat umah die, ari jumaat 2, ape lg abis je klass law.....da beda bedu....cau cin cau la kan...huhuhu..
tp umah mak cik 2 kat kjang je, x dela jauh mne pun....huhu...ptg 2 pun, g area bangi lg tman die amik mini kek n cri bhan2 yg x ckup lg....pnat gek r, ......cause x rest dr pg lg....huuuuuu..dens mlm 2, tlong mak hias2 hntaran die, my mom memng pndai bab2 decorate brg hntaran nie, tp time me, mak x yah la wat eh, ksain mak kan...hhuhuuu....sok ari sabtu langsungnya majlis 2, djangka pkul11.00 phak laki akn dtg, jauh k umah phak laki 2 klau jln kaki r, dlm mase 5 minit...perh sgt ksian.....berpeluh-peluh...huhhu..aku bngu awl gek r, dlm kul 6 lbih n mis call dude suh die bngun, lpas 2 ape lg kan smbung blik tido...heheehe....bngun blik pham2 jela kan....siap2 pkai bju pink, knon tema ari 2, sory mlas nak beli baju baru pkai bju kuliah sudakan...huhuu....dens, berlangsungla majlis.....lpas abis majlis 2, n kemas2........kami sepupu sepapat bergerak ke umah mak long at sg buloh plak....dens ari ahad kembali ke UK...................M..,

thaniah diucapkan kepda my cuzie n tunangan die....

*ZARINA ZAHAR & MOHD ARIF SAFUAN*(x pasti nama die)....uhuhu;p

c my cutie pie pic;p


yg pink dr phak permpuan n laki colour blue
Align Center
c gedik n bakal mak mentua

selamat2 bertunang ye, smoga ikatan 7 thn dr dulu smpai skang nie akn berkekalan sehingga ke akhir hayat ke, ;p

bkal 5 thn lg (klau ade jdoh r) n org da brtunang......huhu;p

merpati sejoli bagi ikatan sepupu sahaja....

ermmm..tunang suda my cuzie, next year kawin plak...tinggal daku sorng2...hukhuk....(sedih woo)......da x bleh berjoli lg sme die meh.....ermmm...tp klau nak gosip2 lg bleh x.......hehhe....saya memng suka gosip ngan die.....;p......

P/S: nak berangan jap, t tunang nak desidn yg ade flower byk2 2......hehehe,....

mak cik2 gue, melebih lebih pasang angan utk aku plak t, huish......habisla.....;p

last but not list, ima harap k.ina n abg an smoga bhagia dan berkekalan sehingga ke akhir hayat...t ima nak jd flower gurl bly...huhuh;p

Saturday, March 13, 2010

owh, im really misszzz wif........

ermm.....da sebulan kot x blik umah......disytiharkn dis week, weekend pling bosannnnnnn.......duk trperap kat blik je....huh.....memng plan nak blik, tpi my frens suh tlong event die....dens, tetiba x yah plak...adoi....better blik umah kan....ermmm....;(....arrrrghhhhhhhh...nak blik22.... rindu sme my kecik......tp, yg pling rindu sgt nie, masakan mak....waaaaaa, nak mkn yg mak msak ....rndu sgt ok, dgn air tgn mak.....mak, post la mkanan kat cn....ima nak asam pedas, kat cn x de yg standing dgn mak nye....ermmmm, ima nak mak msak gek....bosan la mkanan kat cn, ima kan suka mkn.......ermmm, mnggu nie mak dtg cn kan, ima nak mkn yg mak msak k.......ima rindu sgt dgn mak n msakan mak....huuuuuuuu.......... wekeend nie, just dok trperap kat blik n wat keja yg ktinggalan nie.....huh...x suke2.....saya nak blik umah, nak jln2, nak shoping, nak mkn2, nak tgk movie, nak nakal n mcm2 lg r.....da x pyah nak2 lg ima, da abis pun weekends nie iema,...x pe2, next week my mom dtg, say horayy!!!!......yeah baby, I reallyyy luv U mak, muahxxx....;p......

say bored~~~~~~



luv u mak;p.....

n u 2 abah;p

p/s: 2 la parents da suh blik, blik jela kan....kan da mnyesal..ermmmm...


Thursday, March 11, 2010

sApe 2????

11.00 p.m....."ima ko kat mne, jom wat law"...."ok, dtg la cn".....around 11.oop.m lbih wanie (my frens) pun dtg la ke blik ku dgn mbwa khazanah yg dperlukan utk siapkn asiment law......bncang2 + gossip2 + makan2 + on9 jap + wanie nak tdo jap = keja wat ckit, smpingan je lbih.....;pdens wanie pun blik la ke blik die around 1.00 lebih.....aku nie pun cbuk on9 time 2.....bye2 wanie...

cbuk2 duk on9 + wat keja ckit, just duk kat tmpat meja stdy(knon2 fokus la nie)....dlm kul 2.30 pg, tiba2....hati rasa lain k....rse mcm ade org bka pntu, tp x dgr.....spe plak nak dtg mlm2 buta nie kan, nak kte dak2 nie haram r nak dtg blik ku tgh mlm kan klau x pun msti msej dlu...ermmm, spe ye....dens aku pun toleh blakang, hve smbody buka pintu....tp x nmpak muka, just nmpak tgn die tgh pgang bongol pintu n separuh bdn je....aishhh, mcm laki nie....aku pun say "HOIT"....dens org 2, trus tutup pntu n say "sorry, slah blik"....wat d fish, suara laki kot, wat mse nie aku x pekak lg la kan...yg x bleh blah, bleh plak die kter slah blik...sgt x lojik k....dens aku pun call kwn2 yg berdkatan dgn blok....im so scared time 2...x tau nak wat pe, just call2 kwn2 n yg pnting time 2, tp x call parents tkut die rsau plak tgh mlm2 nie kan, agak shock gek r time 2, cause slama nie memng base tdo lmbat n g toilet slmber je pkul bper2, tp ble da jd mcm nie....ermmmm...msalahnye, lelaki n org.....x bleh trima k....nsib baik n Alhamdulillah x jadi ape2...may be, die nak curi brg kot.....x kan nak msuk blik girl lain plak, girl blok aku smuenya bleh dkatakan baik n alim2...bkan bleh je tp memng dieorng mcm 2.....
so, mlm 2 hazi pun amik aku dr blik n tdo blik die....huh, tanks so much 2 azie cause sgt amik berat tntng me, azie n aini tanks sgt2 k......x terkater utk korng....ermmmm, nie mrupakan 1 pngajaran 4 me cause memng slalu sgt lper nak kunci pintu, but from now da igt nak knci blik, x mcm mak nenek da n tanks pd one guy cause always remind me to lock d door...tanks so much dude;p...huh........

try imagine if, i sleep time 2....huh, tuhan jela yg tahu......Bersyukur sgt krana x de pape yg trjadi......tp x dnafikan, blok nie memng slalu laki pecah msuk...OMG, tuhan jela yg tau perasaan girl2 dlm blok nie k.....wat mse nie Alhamdulillah tiada ape2 yg buruk berlaku,....ermm, rupa-rupanye...memng tgh kecoh psal org laki pecah msuk blok perempuan kat kolej2 lain juga, cause nak curi brang.....ok, d cn mari kte sling mngingati k, jgn lupe knci pntu sntiasa n jge dri baik2...;p

SEMOGA MEREKA YANG MELAKUKAN PERBUATAN BURUK INI, AKAN MENERIMA AKIBATNYA.....;P

p/s: mnusia x pnah nmpak ksalahn dri sendri, klau org lain 2 nmpak je.....to my frens if ade yg trasa dgn ku, harap dimaafkan, kter nie hidup x lme, d akhirat la, kter kekal selamaya~~~~;p


Tuesday, March 9, 2010

jika itu suratan.....

sedang memview view blog org lain, trjmpe sme ayt nie.....ermmm:p

"jika kamu mencintai seseorang, bebaskanlah dia,
jika dia kembali kepadamu, maka dia adalah milikmu. Jika tidak, maka dia tidak akan pernah jadi milikmu"


n comment dr follower nye pun bleh thn gek...suke2;p
  1. kdg2 kita berjumpa dgn org yg salah sebelum dipertemukan dgn org yg betul
  2. Jangan mencintai orang yang tidak mencintaimu kerana itu adalah sia-sia belaka, tetapi janganlah pula menyia-nyiakan orang yang mencintaimu kerana itu berbahaya...
  3. lebih baik kiter bertemu jodoh dgn mereka yg sayang kite lebih daripada kite yg menyanyagi diri mereka... t bertepuk sebelah tangan jerk.. nyesal x suda..


PINK IN LOVEE;P


SERAWANG2 LOVE....HUHU(gatie)
last but not list" HARGAI LA SESEORANG ITU SEMASA DIE ADA DI DEPAN MATA"
-jgn nak terhegeh hegeh igt n mnghargai die blik ble dia da pegi k -


sekian~~~jiwang senja~~~~huhuhu;p

musim kuku ku...........

aish...knpe ngan jari kuku kaki nie.....arggggggggggghhhhhhhhh...benci2222, asik mau tercabut saja....knpe die mcm nie ek???...poning kepalo eden.....ari 2 bru 1 trcbut, nie da trcabut lg.....sakit ok n bleeding suda......ermmmm, dats y, x mnat sgt2 ksut tertutup.....i hate it........ok, from now kne list pkai ksut pe je yg bleh pkai:

1) x mau pkai ksut yg tutup2 dpn (dats y x sker pkai crocs)
2) x nak pkai sport shoes( slah 1 sbb kot, cause akhir2 nie slalu sgt pkai).....
3) kne pkai sandle2 je (nmpak gurly ckit)
4) high heel n wedges bleh pkai......
5) selipar jepun a.k.a selipar jamban....
6) pnjam kaki ayam....

huh, nsib baik kuku bru da tmbuh, x de la nmpak cacat sgt kan....ermmm, hoorayyy....welcome nails baby;p....huhuhu.....



yg nie bleh pkai....huhuhu..;p


yg nie x mau, die tutup2 depan....


say no 2 sport shoes, wat mse nie je....;p
ermmm....d best solution, better berakaki ayam...selesa maaaa.....uhuhu;p

Monday, March 8, 2010

xTiViti d ujung minggu....

yelo22.....x smpat nak meghupdate blog ku yg comel nie....hhehehehee.....dis week bleh dkatakn mnggu yg bermakna, bemkna ke????ermmm, ckit la.....g ziarah2 tmpat kem + dinner kolej + movie + shopingg2.....huhuhubak kter wani ( matila)...;psape kter idup single x bahagia......bahagia woo, bhagia ke???, bleh la....+ bebas bergerak ke mane sje kan......ok, we start 1st chapter....huhuu, ala2 novel gitukan.....jumaat mlam tman cik fai g beli kasut dinner kat alamanda, err....x than k tgok kasut kat ctu, tetiba berkonan plak dgn 1 ksut nie...haish, ima tahan nafsu k, igt ckit dlm almari 2 bper byk lg x pkai...huh.....sgt cntik kasut 2 4 me la...erm, i wish2 i will get it, wish jela...huhuu, tp nak juga,nak tp x pyah byar bleh x, cmne 2...ade spe2 bleh tlong blikan x???;(.... huhuuu, gedik sungguh,....sbar ek ima, t msti d yg latest lg kan...;p.....matila~~~dens dinner ngan fai kat NIMS...ok la mkanan kat ctu..smpai UK....m, around 11....sabtu da jnji ngan mun mau tman die tgk tmpat kem, but she x msej pun...den msej la die, mau g ngak nie....bngun pun agk awal sgt kan(basela) trus msej, siap2 kul 11 grak...perhhh..lg 30 minit kot, mne smpat tuan pteri nak siap nie.....x pe2, smata mata utk kwan bergerak dgn spantas mngkin siap2...da pkul 11.30, haish mne plak minah nie, call die kter lpas zhor plak..hayayya, pnat woo make up, make up ka???hhehe, tp ksian la kat die, die agak rushing time 2 ngan kelab die yg smakin bz 2....go mun go, chayo'2.....tp, around 12 lbih kteorng grak g Hulu Langat mnju ke Kem Lembah Pngsun....see d place>>>>>



chalet die je yg bleh dkatakan sgt2 cntik...;p


c d dewan...OMG, agk mnyeramkn.....x mau r wat kem d cn...;p

mlm sabtu 2, have a dinner kolej......AMINUDDIN BAKI DINNER (ABADI)....pkai simple2 suda, kali nie x beria mcm dlu.....x kuar sesen pun kali nie, pkai je ape yg ade k.....tanks 2 my cuziee... siap2 pun agk mlas, mcm base x mnat make up, pkai shawl bpak lamer kan..huh, pnat melilit, ntah ape2 la hasilnya kan......tp dinner kali nie sgt best la.....we all pnye meja pling blakang skali...no 39, kre ok la dr duk luar kan...huhuhu;p....

c my hot picture>>>>

taraaaa......peace no war......


me again dlm kondisi poyoooo.........


wau, 1st time tgok azie pkai shawl k, cute2...n sgt2 suke yg fadh wat mcm ala2 serkup kat blakang tdung 2, nice22;p


me n aini ajlaa...........pinky jga plihannya....


c...taraa...team cokoletlet......


me n prince of d nite....huhuu, mngedik time......abisla klau si die tau....ahhahaah

meja 39, yg trdri dr...nia, mun, wanie, fai, syida n pika......(syida n pika x de dlm pic nie)


klau tdi syida n pika x de, tgn dieorng pun jd la kan....huhuu, itam 2 pika n pink 2 syida....


lastly......me n suhaimi (a.k.a jaksa sukan kolej n mrngkap coursemate)...;p




dens tmorownye, UKM x de letrik k....so hot babeh....plan pnye plan mau g mne, akhirnyeee.........kami (me, mun n wani) mnuju laju ke JUSCO BALAKONG je.....huhuhu....
dr kul 12 tgh bertolak smpai cn blik kul 11 mlm...sekejap je kan, x ckup 24 hour pun....huhuhu, da plak x wat tutor utk esok nye subjek, errkkk...ima2 mau jd ape ye....jadi manusia la...huhuuu..
dlm plan memng nak tgok movie, tp......stelah diteliti x de crite yg mnarik sgt...decide pnye decide, niyang rapik jd pilihan...kre ok la, sbb 5 hero dlm cter 2 bleh thn hot kat Malaysia....huhuu....after dat, shopping222..., yeah babeh, sgt enjoy time 2.....1st time wani ikut kteorng g shopping, dens she said "ima n mun, korng klau nak g shopping better x pyah bwa lelaki r"....hahhaahha, bru taukan bertapa mntapnye kteorng....huhu, beli x dela sgt menilik brg mau lbih....;p..salam berkanalan ye wanie...hheheh....dens blik2 dlm aroun 11 lg....huhhuu;p
best bngat....;p


time to eat.....at JOHNNY


yummmy222!!!

ok....2 je lo xtivitinye.......wait2.....ade org kte me sombunk???ha.......yeke, x ckup pramah lg eh.....ermmm, nmpaknye kne snyum smpai terkoyak mulut kot bru org kter x smbongkan....tepuk dada tnye slera sndri n tnye dri sndri dlu k be4 judge org lain;p....

Friday, March 5, 2010

I WANT HEDGEHOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sgt terujaaaaaaaaaaaa....1st time tgk hedgehog=landak yg sgt comel kat pet shop time ikut my cuzie beli brg rabbit die kat Queens Park.......oooooooo,,, sya sangt2 suke sme itu bntang chumel.....tp, my cuzie kater "gila apo bntang 2 ktakan comel"....memng comel k dr pndangan mater ku....aku sudah jatuh cinta same itu c comel cute mute................nak 2 ekor bleh, sepasang.......sukerrr sgt2......., mse die dlm tab kaca 2, igtkan ape la duk tersorok je, n duri die nmpak mcm bulu yg sgt soft, truja gek nak tau, dens bile pkerja 2 nak brsihkan cage die, bru tau 2 landak ala moden k, bkn kampungnye lndak,.......hargannye RM 300, blom msuk mkanan n cage die.....x mkn kot setahun...aggagaga........tpi nak sgt222, sgt comelll, ble dpikir blik, rajin plak aku nak bela kat cn, dri sndri pun da agk x terbela kan.....klau ltak umah, alamatnye seminggu jela binatng 2 bleh hidup, bler c kecik kat umah 2 da main2.............g mner ya, memng mau bngat sme itu c comel.......,da lamo da eden berkonan dgn bnatang 2, tp simpan dlm ati jela,....bler tgok syisyi bela chucky die, trpikir gek nak beli c comel 2, tp x survey2 lg yg murah ckit,...baru nie, syi2 tags hedgehog kwan die kat gue, sgt murah k RM 100, woooo.......2 da trlebih teruja k......arrrrr,,,,nak juga......

bosan kot duk sorng2 dlm blik, ble ade bnde2 mcm 2, ade pneman gek dlm blik nie, mklumla klau single mingle nie kan....bntang 2 pun bleh jd pneman gek....ok2, ima kne plan dr skang.....heheheheh.....yg pasti nak juga bntang 2, tnggu sem akn dtg,...siap la hedgehog2 di Malaysia,.....


hedgehog, I LUV U.....;p

taraaaaaa.........c cumel;p






I wish2, I will get it.................heyaaaaaa, watchaaaaa;p

Thursday, March 4, 2010

1st tagging From Huda LUlu

dlm blog pun ade tag mngetag eh, ermmmm....lyannn~~~~~~~


colour (lain ckit)....the statements that ARE true to you. Italicize the statements that you WISH were true. Leave the fibs alone. Then, tag 5 people to do the same test.




170cm tall.

•I don’t know what I want at the moment.

•I’m not happy.

•I hate my friends.

•I hate my life.

•I hate my grades.

•I can drive.

•I’m bored of driving.

•I have a white handbag.

•I love dancing.

•I go clubbing every week.

•Shopping is bullshit.

•I have a tattoo of a star.

•I got my navel pierced.

•I have friends that take drugs.

•90% of my friends smoke.

•I still hang out with my ex, even though our break up was rather nasty.

•I’m studying Fashion.

I have a business running.

•I hate cartoons

•I hate someone.

•I have 10 Lollipops handbags.

•I buy CLEO every month.

•My parents don’t know about my blog.

I have an iPod.

•I don’t have faith in the current “one”.

•My school mates know about my blog.

•I wanted to be a fashion designer.

•I love rock emo bands.

•I hate it when people cancel last minute meet ups.

•I’m a rebel. (sometimes)

•I don’t believe in love.

•High school's filled with drama.

•My parents have faith in me.

•I’ve bought shoes this month.

•A blogger bitched about me before.

•I hate sports.

•I heart Italian food.

•I hate meeting new people.

•I hate nail polish.

•The mother bear gives me hugs.

•People should start appreciating me.

•High school was the worst time of my life.

•I have red hair. (hahah)

•One Utama is my second home.

•I’m a guy.

•I’m scared of my Biology result exam which I’m going to face someday tomorrow.

•I hate vacations.

•We’ll last :)

•I believe in long distance relationships.

•I’m going to get high and smoke weed one day soon.

•I’ve robbed an old lady.

•I’m starting to like applying make-up.

•I was a tomboy.

•At times I think I still am a tomboy.

•I love bitching about people behind their backs

•I still have a best friend.

•I have a cat.

•I hate surprise parties.

•I hate planning parties.

•I’m hot. :P..

•I’m a sinner.

•I’ve got a DS light.

•I have a Wii.

•I cant live without music.

•Video games are a waste of time.

•I miss the father bear.

•I love being in love.

•I know how to cook.

•I have 100% freedom.

•Boys are assholes.

•I hate Math.

•I’m happy with what I have

•I love horror films.

•I slept in my parents’ room for 3 days after watching Scream when I was a kid.

•My old friends keep in touch with me.

•I don’t read newspapers.

•The news is such a waste of time.

•Blogging is a waste of time.

•I hate animals.

•I can’t live without make-up.

•I curse like a pirate.

•I’m happy with my 11 year old car.

•I hate people that are smart.

•I love Orange juice.

•I can’t drink for nuts.

•I believe that everyone in their teens have lost their virginity.

•I’ve got a new phone.

•I’m going to get a new pair of shoes by the end of this month.

•I love swimming.

•I haven’t worked out since March.

•I think I’m fat

•I love my friends and family

abis pun akhirnye( x ske jwap soalan)...hehheh..

next people.....:
wanie mizbuterfly
zarina zahar aka cuzie
nurul



Wednesday, March 3, 2010

mAsiH Ingt laGi???

huhuhu......masih ingat lg rupenye die........tanks ya igt lg kat gue wlaupun 2 cter lamer n lme x jmpe....unbelieveable k, huhuhhu.....my 1st secret admire tetiba je cntact blik...huhuh...
msih igt lh ka knagn dlu...

sedang lepaking sorng2 dlm blik, tetiba d msej dr nmber x dkenali...."salam, nie Fatimah kan"...wow nme pnuh 2, hehehe....so, tnpe mnjwab ye or not, reply..."wassalam sape nie".....die reply..."nie H****L, igt lg x"...huhuu, x kan x igt, org 2nd rsenye bg surat layang 2....time form 1, isi kandungnnye nak brkenalan, mnta biodata, pic n dll....wooo, time 2 agk trkejut but wat2 cool, amik surat 2 n koyak koyakn msuk dlm tong smpah (scara spontan k)...time 2, memng x pkir lngsung pun bab2 nak monkey luv nie......, kwn die yg antr surat 2 agk trkejut wat I do k....huhuuhu....bajet sngguh minah nie k.....dens ari2 ade org yg trlalu rjin nak smpaikn slam die, wat do no suda, lpas 2 coklat pun dpt...heheheheh, saya sgt kejam......he wait me untill form 3 k, but dlm mse yg smer sbnarnye die 2 playboy tpi knpe die msih wait me.....ermm, adaka die srius or rse trcbar sbb x dlayan (biasala guys kan)....mukanye bleh thn, tp x pasti la, cause i still wait someone time 2, tp skang I hate dat people.....huh!!!

dens I reply blik "ooo...H*****L, mestila igt, x kan igt kan" ....huhuu, dens he msej me back "kat mne nie, skang wat pe, chat???"...ermmm, but dats time, Im realy busy to stdy 4 exam mlm 2, so mcm mls nak lyn sgt....huhu, smpai skang still anggap mcm base k, but we still frens, so last msej from me ..." chat mcm base, sorry mlm nie ade exam nak stdy, cntact later k...tq"..dens yg plin last die reply "ok, gud luck k, t klau da free jgn luper cntact k."....me nak cntact u, rsenya berzaman la kne tnggu k.....wow....sgt kejam...huuhuu.....but im so apreciate yg die still igt lg wlaupun minah bajet perasan n berlagak x mlayan k.......huhu.....

but tq dude, still want to cntact me wat i hve do at u, at list die igt jge wlaupun da lme cter nie.....nie mnujukn memori otak die x ilang lg.....dr sestengah manusia, usahkan kter x cntact, memori pun ilang jge,.....wa da rse pngalamn mcm nie, pnat wa igt die n hope die ade cntact, bler wa x cntct die bleh plak die kter wa mrah kat die ke.....haish, x pnah kot rse nak mrah2 nie kat org 2....ermmm, mcm pnglamn n knagan ble dperingkat mkin dewasa nie kan, wa bkn nak ape2 pun, just frens je kot, if 2 pun x bleh, wa x kisah r...wa rmai lg kwan....., kali nie, wa kne byk ati2, dan x nak bnde 2 brulang lg...skit ati woooo, n tq la kat u babe, dpt mngajar wa mse skang....ok, last but not list, cbela belajar mnghargai seseorng sblom terlambat k., (x de kena mngena)...huhuhu, ape2 pun, cheer up n epi lawys k......

papai nak mndi dlu...;p..harumnye.....huhuuhu

sebelum 2......
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0

tanks kpd mereka2 yg mnceriakan hidupku ;p
my hunny bunny cuzie..luv u so much k...;p


my dedeq2 sekalian, wlaupun u all kter ape, klau gue blik..."singa da blik umah"...huh, sbr jela, watever u say, i luv u all very much k...;p,


tanks jge kpd wanie n her bibik...hehehhe....;p(lari bwa kipas skali, ade ke ptut)


4 us...peace, rse lapang k wif u all.....ilang sgala msalah bak kter munzzz....;p


n also cokoletlet team, wlaupun da x gathering cam dlu, but im still remember u all n our memori k, luv u all 22...muahxxx;p