Friday, March 5, 2010

I WANT HEDGEHOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sgt terujaaaaaaaaaaaa....1st time tgk hedgehog=landak yg sgt comel kat pet shop time ikut my cuzie beli brg rabbit die kat Queens Park.......oooooooo,,, sya sangt2 suke sme itu bntang chumel.....tp, my cuzie kater "gila apo bntang 2 ktakan comel"....memng comel k dr pndangan mater ku....aku sudah jatuh cinta same itu c comel cute mute................nak 2 ekor bleh, sepasang.......sukerrr sgt2......., mse die dlm tab kaca 2, igtkan ape la duk tersorok je, n duri die nmpak mcm bulu yg sgt soft, truja gek nak tau, dens bile pkerja 2 nak brsihkan cage die, bru tau 2 landak ala moden k, bkn kampungnye lndak,.......hargannye RM 300, blom msuk mkanan n cage die.....x mkn kot setahun...aggagaga........tpi nak sgt222, sgt comelll, ble dpikir blik, rajin plak aku nak bela kat cn, dri sndri pun da agk x terbela kan.....klau ltak umah, alamatnye seminggu jela binatng 2 bleh hidup, bler c kecik kat umah 2 da main2.............g mner ya, memng mau bngat sme itu c comel.......,da lamo da eden berkonan dgn bnatang 2, tp simpan dlm ati jela,....bler tgok syisyi bela chucky die, trpikir gek nak beli c comel 2, tp x survey2 lg yg murah ckit,...baru nie, syi2 tags hedgehog kwan die kat gue, sgt murah k RM 100, woooo.......2 da trlebih teruja k......arrrrr,,,,nak juga......

bosan kot duk sorng2 dlm blik, ble ade bnde2 mcm 2, ade pneman gek dlm blik nie, mklumla klau single mingle nie kan....bntang 2 pun bleh jd pneman gek....ok2, ima kne plan dr skang.....heheheheh.....yg pasti nak juga bntang 2, tnggu sem akn dtg,...siap la hedgehog2 di Malaysia,.....


hedgehog, I LUV U.....;p

taraaaaaa.........c cumel;p






I wish2, I will get it.................heyaaaaaa, watchaaaaa;p

6 comments:

sherah said...

heheheee hedgehog iema

iemahim said...

yeah222............nak sgt222.......tnggu ye kdatanganyee....huhhu

RyNa ZaR said...

ya Allah x abis lg ke hedgehog nih imah?adoiiiiiiiiiiiiii....tp elok jgk bela bende alah ni...ko bangun lambat kak ina cucuk ko dgn binatang tuh!padan muke...hahahaha :p

iemahim said...

hellooo.....kter bngun cpat ek....huhuuh..
die 2 yg bngun lmbat kan.....comel la hedgehog...;p

muezz@blaz said...

nk beli murah cari kt mudah.com.my,,,murah
sy da beli spasang n skrg beranak pinak!,,,huhuhu

iemahim said...

ermmm...yeke....
die skali branak bpe ekor, klau mcm 2 nak beli sekor bley???...senang x nak jger...