Tuesday, March 9, 2010

jika itu suratan.....

sedang memview view blog org lain, trjmpe sme ayt nie.....ermmm:p

"jika kamu mencintai seseorang, bebaskanlah dia,
jika dia kembali kepadamu, maka dia adalah milikmu. Jika tidak, maka dia tidak akan pernah jadi milikmu"


n comment dr follower nye pun bleh thn gek...suke2;p
  1. kdg2 kita berjumpa dgn org yg salah sebelum dipertemukan dgn org yg betul
  2. Jangan mencintai orang yang tidak mencintaimu kerana itu adalah sia-sia belaka, tetapi janganlah pula menyia-nyiakan orang yang mencintaimu kerana itu berbahaya...
  3. lebih baik kiter bertemu jodoh dgn mereka yg sayang kite lebih daripada kite yg menyanyagi diri mereka... t bertepuk sebelah tangan jerk.. nyesal x suda..


PINK IN LOVEE;P


SERAWANG2 LOVE....HUHU(gatie)
last but not list" HARGAI LA SESEORANG ITU SEMASA DIE ADA DI DEPAN MATA"
-jgn nak terhegeh hegeh igt n mnghargai die blik ble dia da pegi k -


sekian~~~jiwang senja~~~~huhuhu;p

4 comments:

RyNa ZaR said...

ayat terakhir tu bagus...mmg kene laa dgn imah!hahahaha.hargai si dia tuh sket eh...rupe luaran & harta kekayaan tu x penting...yg plg penting tu HATI die...hati yg mane ade dalam sorg jer diantara berjuta2 laki kat dunie ni....alamak tibe2 rindu kat abg an plak!hahahahhahaha....gedik aku nih! :p

iemahim said...

eiiiiii....org saje2 jela......
dik gatei2...huhuhu..k.ina jgn mcm2 ek, t mak usu tau, matila...huhuhu....tp.......ima x bleh tipu ati r, ima still de mcm hope ckit la dgn yg dlu.....huhuu;p

RyNa ZaR said...

huh?????WHATTTTTT?????dengan yg DULU????forget it imah!die xkn bukak pintu hati die tu...dh terang2 nampak kan...lupekan die saje dong...jgn berharap pd yg x sudi ok!!!lgpun ko tu bukan hodoh pun xleh dapat org lain...wake up imah!!!(ok kak ina emo sket...hehe)

iemahim said...

ermmm..ok, ima try....k.ina pnah dgr x pepatah nie...."if perempuan da suka kat seseorng 2, sukar hendak dilupakan walau apa pun die wat kat kter sbb kter da pnah ske kat die"...huh...
k.ina pun tau kan, ima nie susah skit.....tp, ima try mnghargai org yg d dpn mter...huhu;p