Sunday, July 4, 2010

HoMe MaKe mE Bz dr stDy...woott22~~

wewiittt~~~~~ceit, tgh ngurat kcing je kot kat umah nie......x dapit nak cuci mter da skang...tp bgus gek duk umah nie, sgala kegtalan lesap suda, mte suci je dr pndngan yg mencemarkn, hati tenang je, dalm hati d taman,,,wawawawaaa.......time cti nie la nak mesra2 ngan family, smping 2 kne blja2 ckit nak urus rumah, da 21 kan,...cewahh...huhu,....x de mknenya la kan, bak kter mak, memng mati kebuluran r anak n laki ko t, if da bgun pg sgt nie kan....uhuhuu, rilek r mak, t da de kwin x kan nak wat cam 2 kan, memng kena sepak terajang ngan laki r kan,(gnas gilak)...huhuhu..
evryday mcm base, dberi tugasan kmas bhg dpur, n tlong2 mak msak n wat keja yg berkaitn ngan bju, mklumla omak I bz amik tmphan jahit langsir,;p.......sper kter duk umah bosan, x de keja...klau x cri kejanye memngla x de keja...huuu~~bajet rjin duk umah...heee~~~


aktiviti 1st: klau rjin bgai nak bgun awl pg, kne antr n jmput c kecik~~~, pling best dpt jmput mereka2 yg comel like me...huuu~~~......


sntiasa nak try msak2, so cuba, try test msak kuew tiaw kung fu, berkungfu jgala nak msak bnda nie...huhuu, 1st time nak sdiakn mknan lain skit...tgok2 rsepi so just try, time nie msak utk mak, abah n adik 2nd puasa, nsib baik mereka dpt buka dgn senyuman...klau x, klparan la....huhuhu~;p


demam Bola???kami pun k.....c smngat adik2 ku...huhuu, pdahal mereka berlkon....ceit......pntang ble time gol mngena or hmpir kena, conform suara yg pling lunak kat umah(aku), pling lmbut mnjerit....huhuuuh, nsib baik x kne tgur ngan jiran sbelahh.....yes GOL!!, yg pasti, aku akn skong psukan yg menang...2 je yg akn dsokong ok....heheheh;p



bler memndu sila berhemah ok.....igtla pd org tersayang....huuuuu~~~~c kcik time ptg2 memng x bleh duk diam, msti nak xcercise mcm akk die slalu wat....heee~~~

cri gnas skit....;p


dens, wlaupun x dpt reunion scara besar-besran, nie pun sdah bermakna k...tanks spe yg sdi hdir.....enjoy jmpe korng n dgr smue ksah2 n gosip2....ngeeee;p, smuenye yg hdir 9 org ....



ok, memng x dinafikan aku yg pling pndiam skali.....ceit!!, memng x de mkna la kan, ltak kat mne pun mlut memng pot pet je kan....huh....;p

next week mau naik suda....erkkkk, memng sronok tp 1st week statla nak bertumbuk-tumbuk nak dftar sbjek, yg pasti 1st week tu, klas x de, nak tkar2 kelas la, mcm2 ade...huuuu~~~....tp, time ni la nak serabut2 n tgk kwn2, igt x kter...heee~~....

p/s: sori, i never try to hurt you heart.....;P....masa akan menuntukan segalanya...sgala penantian n kesabaran tu psti ada manisnye t.........;p...

4 comments:

sherah said...

haha kau lah paling rajin eksersais petang petang kan gedik?haha

iemahim said...

of course le~~~~, ko lg rjinkan...kan33...huu~~

RyNa ZaR said...

rajinlaa sgt ko tu exercise mah oiiiii!!!hahaha.yg si isa tuh sejak ble berhemah pakai helmet???hahahaha :P

iemahim said...

rjin woott22....huhuhu...
isa kan sntiasa berhemah n mngikut praturan...erkk~~~huhuuh